mar 272020
Forfatter og skrivelærer Siw C. Christiansen ønsker velkommen til skrivecafé

Siste søndag i måneden kan du møte Siw på digital skrivecafé på Zoom.
Registrer deg for å være med på skrivecafé her:

[mailerlite_form form_id=5]


De neste skrivecafeene blir:
Søndag 26. april klokka 11
Søndag 31. mai klokka 11
Søndag 28. juni klokka 11

Forfatter og skrivelærer bak skrivecaféen.

Bli inspirert til å komme i gang med eller fortsette med skrivingen din til tross for at verden plutselig ser annerledes ut. Møt andre som skriver og få kreative impulser som gjør at du utvikler deg og teksten din.

Forfatter og skrivelærer Siw C. Christiansen er forfatter av «Skriv den boka» og «Skriv den fortellingen». Hun har arrangert skrivecafé et par år nå på Ås stasjon og live på Facebook.

Nå går hun over til å arrangere dette på Zoom, noe som gjør det enda lettere for deg å være med uansett hvor du oppholder deg i verden.

Få hjelp med teksten din av Siw

Har skriveprosessen stanset opp eller går tregt? Da kan det være lurt å snakke med en som både er forfatter og kreativ skrivelærer.

Siw arrangerer kurs både i gruppa og individuelt. Hvis du virkelig ønsker å få fart på skrivingen din og ta den til et høyere nivå, kan vi anbefale et skreddersydd kurs. Da møter du Siw på nett og får konkrete tilbakemeldinger på teksten din. Det er den mest effektive måten å komme seg videre til målet ditt på. Ta kontakt med Siw hvis du lurer på hvilke muligheter som finnes for deg.

Ønsker du å gå på skrivekurs i gruppe, kan du se hva som er neste mulighet her: Du kan også ta kontakt med Siw direkte på siwskriv@gmail.com hvis du har spørsmål om kurs eller skriveveiledning.

Siw hjelper deg gjerne med skrivigen din
Siw hjelper deg gjerne med skrivingen din!

Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *