feb 182018

I kveld blir det livesending med skrivetips på Skriv den boka sin facebookside Der får du tips til hvordan du kan bli sikrere på at du skriver på den aller beste ideen. Og du vil kanskje få noen aha-opplevelser om drømmeleserne dine.

Hvis du har spørsmål eller innspill, kan du komme med dem under sendingen. Du kan også sende oss en melding på mail her. 

Livesending syv på syv med Siw

Under livesendingen vil jeg vil gi deg noen tips om hvordan du kan bli sikrere på at du skriver på din beste idé. Og jeg kommer til å tipse deg om hvor du kan laste ned oppgaver. Oppgavene kan gi deg større klarhet i hva du ønsker og trenger. Du kan gå direkte til facebooksiden her. 


Kurs for deg

Hvis du ønsker å ta et stort steg videre med skriveprosjektet ditt, er du hjertelig velkommen til å være med på skrivekurs i Ås lørdag 3. mars.

Da kan du få tilbakemelding på akkurat din idé og dine drømmelesere. Og du vil få en rekke verktøy som kan hjelpe deg videre med prosjektet ditt. Sjekk ut om kurset er noe for deg her.

 

Mitt mål er ditt mål 

Målet mitt med livesending og kurs, er å hjelpe deg videre fra der du er akkurat nå. Send meg gjerne en mail med innspill og spørsmål ved å trykke på svar på denne meldingen.

Er du til stede på Facebook mens jeg sender live, har du også muligheten til å skrive inn spørsmål underveis. Du finner sendingen her.


Dialog er bedre enn monolog 

Håper jeg ser deg i kveld – det er mer stas med dialog enn monolog, synes nå jeg. Det er jo i det vi snakker sammen at det skjer nye og spennende ting.

Hvis du leser innlegget litt sent,  kan du se opptaket på facebooksiden. 

Alt godt så lenge.

 

Vennlig hilsen

Fra

Siw

Livesending med Siw C. Christiansen


Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *