sep 102018

Skriv den fortellingen er i disse dager ute hos testlesere og skal ennå en gang innom redaktør Jon Ewo før den publiseres – forhåpentligvis i oktober. Allerede nå kan du sikre deg boka til slippepris hvis du forhåndsbestiller.

Ønsker du å bli bedre kjent med forfatteren, kan du melde deg på nyhetsbrev eller sjekke ut skrivecafé som er en månedelig happening. Du kan være med på café på nett og i det virkelige liv på Ås stasjon fra 12-14 – siste søndag i måneden. Alle som mottar nyhetsbrev får beskjed litt i forveien.

Skriv den fortellingen er for deg som har lyst til å skrive fortellinger, men som av ulike grunner stopper opp. Du er usikker på om du skriver godt nok, om fortellingen din holder mål. Du kan også være usikker på hva du trenger for å komme deg videre. Denne boka gir deg praktiske øvelser og tips som hjelper deg med disse problemstillingene.

Du kan ha nytte av boka når du skriver korte fortellinger – i en artikkel, innlegg eller en fagbok.

Skriv den fortellingen hjelper deg med å:

  • bli sikrere på hva en god fortelling inneholder og hvordan du kan mestre disse elementene
  • forstå hvordan du bygger opp en historie som griper leserne
  • lære hvordan du skaper mer fremdrift og spenning
  • skrive dialoger som fungerer
  • forstå og bruke «show – don´t tell»
  • reparere en fortelling som halter

Forfatteren bak Skriv den fortellingen

Siw C. Christiansen er forfatter, lærer og skriveveileder. Hun skriver sakprosa, skjønnlitteratur og scenetekster. Siw har forfatterutdanning og har studert drama og teater. I denne boka gir hun deg de viktigste verktøyene du trenger for å lykkes med din fortelling – en fortelling som griper leserne fra start til slutt.


Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *