feb 032018

Nå kan du få gratis veiledning på ditt skriveprosjekt!

Denne helgen (lørdag 3. og søndag 4. februar) kjører vi en kampanje hvor alle som kjøper bok, får gratis veiledning. Hvis du lurer på om boka virkelig er noe for deg, kan du aller først laste ned tre kapitler, noe som er helt gratis. Det kan du gjøre i skjema under ved å melde deg på nyhetsbrev – da får du begynnelsen av boka i løpet av bare noen få minutter.
[mailerlite_form form_id=2]

Tenker du at boka er noe for deg, bør du få med deg tilbudet lengre ned på siden her! Det er første gang vi tilbyr dette – og ingen vet om det blir siste. Hvis du lurer på om du skal melde deg på nyhetsbrev og få gratiskapitler, kan du se hva du får framover.

Melder du deg på nyhetsbrevet, får du også:

 • konkrete tips om bokskriving (per mail, video, pdf og facebooklive)
 • tilbud om å være med i en skrivegruppe på facebook med folk som skriver bok
 • tilbud om kurs
 • være med på svangerskapet og fødselen til en ny bok (termin til høsten)

Vi forteller mer om «En bok blir født» i det neste nyhetsbrevet som kommer om ca en uke. Først skal vi presentere dette tilbudet som vi er spente på om du vil like.

Bok + veiledning – for samme pris som en bok!

Hvis du tenker at Skriv den boka kan være noe for deg, har vi et ekstraordinært tilbud i dag – og det er gratis veiledning på telefon/skype hvis du bestiller i dag, lørdag eller i morgen innen midnatt.

Dette er et tilbud jeg gjerne skulle ha hatt selv inne i mellom – når jeg er usikker på neste steg i prosessen, trenger hjelp til å holde fokus eller lurer på om ideen min egentlig er noe å samle på.

Bestiller du innen søndag 4. februar, får du 15 minutter med meg på telefon eller skype hvor du kan spørre meg om hva som helst når det gjelder skriveprosjektet ditt.

Gå til butikken hvis du er klar til å bestille boka allerede nå!

Gratis veiledning – Her er noe av det vi kan snakke om:

 • ideen din
 • målgruppa
 • hvor du er og hva du kan gjøre for å komme videre
 • titler, baksidetekst, forfatterbiografi
 • hvordan du kan holde på motivasjonen
 • hva du kan gjøre for å være enda mer produktiv
 • hvordan du kan få utgitt boka di

Vi kan snakkes allerede i morgen, hvis det er noe som haster – eller en dag/kveld i uka som kommer. Når du bestiller, får du forslag til tider du kan velge. Er du rask, har du flere tider å velge mellom.

Du kan gjerne komme med ønsker om veiledningstid når du bestiller bok (skriv forslag til tre ulike tidspunkt under ordrenotater).


Du sparer mer enn 200,- kroner + tid

En personlig veiledningstime koster vanligvis over 800,- (650,- + moms) – og det er sjelden jeg tar meg tid til å gjøre dette, da jeg har for mange andre ting jeg vil prioritere.

Men bestiller du boka i dag til 399,- (inkludert porto!) får du altså veiledning til en verdi av mer enn 200,- med på kjøpet – for ikke å snakke om all tiden du sparer når du får hjelp til å komme deg videre.

Du kan betale med vipps, direkte kontooverføring eller få faktura. Dette ser du i nettbutikken.

Det viktigste er at du bestiller innen i morgen. Da får du også boka i løpet av kort tid, siden vi sender ut bøker på mandag.

Bestill boka her!

Håper vi kan bli enda bedre kjent. Kanskje kan vi være boksvangre sammen denne våren og sommeren?
Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for å hjelpe deg videre og helt i mål!

 

Beste hilsener fra

Siw

 


Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *