Skriv den fortellingen!

Denne boka er til deg som har lyst til å skrive fortellinger, men som stopper opp. Du har utfordringer med å strukturere historien din, og noen ganger tviler du på hele prosjektet.

Skriv den fortellingen gir deg troen tilbake. Og den viser deg hvordan du kan gripe leserne dine fra start til slutt. Du vil lære det viktigste du trenger for å skrive krim, kjærlighetromaner eller andre typer historier.

Boka viser hvordan du skriver gode scener, og hvordan du kan sette dem sammen i sekvenser og akter. På den måten blir det lettere å planlegge fortellingen, og holde oversikt over skrivearbeidet underveis.

Bestill boka her!

Skriv den fortellingen viser deg også hvordan du kan:

  • planlegge, skrive og redigere fortellingen
  • skape framdrift og spenning
  • forstå og bruke «show, don´t tell»
  • lage interessante karakterer
  • skrive gode dialoger

I tillegg finner du oppgaver, en bestselgeroppskrift og sjekklister for gode scener og fortellinger. Du kan ta en titt på begynnelsen av boka her. 

Hvis du mangler en plan for fortellingen din, kan du risikere å ikke komme i mål med den fordi du skriver deg bort. Det er større sjanse for at du blir refusert eller leserne blir skuffet eller gir opp før de kommer til slutten. Både forlag og lesere har sett med forventninger som du trenger å innfri.

Hvis du bruker tipsene som du får i denne boka, er det mye større sjanse for at du kommer i mål. Du vil også ha mye større sjanse til å lykkes – både hos forlag og hos leserne dine.

Siw C. Christiansen er forfatter, lærer og skrivecoach. Hun skriver sakprosa, skjønnlitteratur og scenetekster. Siw har forfatterutdanning og har studert drama og teater. Og hun heier på deg. Hele veien.

Boka er nå klar for å sendes ut. Siste dag på tilbud før full pris.

Bestill boka her!

SKRIV DEN BOKA: Hjem > Skriv den fortellingen!