Reader Comments

 1. jeg elsker boken deres og drømmen min kan også være og skrive egen bøker og lage en starter til eventyr eller selvbiografi og documenter
  måle kan være og skrive noen lister med oppgaver og bruke motivasjonen og jobbe på verksteder og tankegangen min er borddekking og historien som jeg forteller nå er om livet mitt kan være og ha dovn syndrom er viktig for meg og si at livet om bok skriving det ønsker jeg og fullføre med deg en tid som kunne samarbeide og vi følger også i Facebook sammen og jeg fikk laget gruppe og skal huske på og utforske flere på internettet.

  1. Hei Jostein!

   Oppdaget denne fine meldinga akkurat nå! Håper du har det godt og at du skriver!

   Beste hilsener fra
   Siw

Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *