nov 272019

«Vil du skrive bok, hold på motivasjonen fra start til mål!» Det er et av rådene som forfatter og skrivecoach Siw C. Christiansen kommer med når noen lurer på hvordan de skal få skrevet den boka. «Kom deg forbi hindringene som står mellom deg og ferdig bok!»

Under her får du tips til hvordan du kan holde på motivasjonen og også avsløre hva det er som hindrer deg i å komme videre. Det kanskje ikke det du tror. Mange sier de ikke har tid eller de synes det er vanskelig å fokusere. Men er det den egentlig grunnen til at de gir slipp på bokdrømmen?

De fleste opplever motstand flere ganger i løpet av et skriveprosjekt. Det er helt naturlig. Men forfattere trosser motstanden gang på gang og kommer til slutt i mål. Sørg for at også du holder motet oppe og bli inspirert av disse tipsene:

Hvordan holde på motivasjonen når du skal skrive ferdig en bok.

Stjerneforlaget har bøker, kurs og medlemskap som viser deg hvordan du lettere kommer i mål med bokprosjektet ditt. Se dem her. Forlaget jobber først og fremst med skriveveiledning slik at enda flere kan lykkes med bokskrivingen sin.

Ønsker du mer personlig oppfølging, kan det hende du trenger en skrivecoach. Siw (også kalt SiwSkriv) har egen nettside her. En skrivecoach kan hjelpe deg med å holde på motivasjonen i enda større grad. Det hjelper å ha noen å drøfte prosjektet sitt med. Ikke minst hjelper det å sette seg noen mål som gjør at du får ferdig prosjektet ditt.

Selv om skriving på mange måter er en ensom prosess, trenger du ikke være alene om alt. Skaff deg en ansvarlighetspartner, en coach eller bli medlem hos Stjerneforlaget slik at du lettere holder fokus.

Stjerneforlaget inspirerer deg til å holde motivasjonen oppe og skrivingen i gang

Takk til Alexas_Fotos fra Pixabay for lån av dette inspirerende bildet som kan illustrere hvor viktig det er å holde hjulene i gang for å bevare momentum i skrivingen din.

Ta gjerne kontakt med oss i Stjerneforlaget hvis du har spørsmål om bokskriving, medlemskap, kurs eller motivasjon. Send en mail til post@stjerneforlaget.no


Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *